Αρχική Σελίδα

Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

Να βουλκανίσει Tongxin Jiangyin το εργοστάσιο μηχανών (στο παρελθόν να βουλκανίσει Jiangyin εργοστάσιο μηχανών) βρίσκεται στη φυσική ζώνη ανάπτυξης τριγώνων Jiangyin χρυσή στο Βορρά της πόλης Wuxi. Χτίστηκε το 1984 και έχει 56 υπαλλήλους και 15 μηχανικούς και τεχνικούς. 21.000 τετραγωνικά μέτρα, πάγια ενεργητικά 5,08 εκατομμύρια yuan, είναι μια από τις επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με το βιομηχανικό γραφείο πόλεων Jiangyin της επαρχίας Jiangsu.

 

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι να βουλκανίσουν ταινιών θέρμανσης τύπων DGLJL ηλεκτρική μηχανή, να βουλκανίσουν υδρόψυξης ταινιών θέρμανσης τύπων DJSL ηλεκτρική μηχανή και να βουλκανίσουν μηχανή, μέρη επιδιορθωτών. Οι κύριοι τεχνικοί ποιοτικοί δείκτες της να βουλκανίσουν μηχανής που παράγεται από την επιχείρηση είναι στενοί στο προηγμένο επίπεδο στις ξένες χώρες.

 

Τα προϊόντα έχουν περάσει την επαρχιακή αξιολόγηση. Η επιχείρηση εφαρμόζει το IS09001: τα πρότυπα ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2015, και οι πελάτες είναι σε όλη τη χώρα. Έχει εκτιμηθεί ως ποιοτικά προϊόντα της πόλης για τρία διαδοχικά έτη. Και για πέντε διαδοχικά έτη εκτιμήθηκε ως σύμβαση της πόλης και κράτηση των μονάδων υποσχέσεων. Η επιχείρηση έχει ένα πλήρες σύνολο ειδικού εξοπλισμού για την παραγωγή να βουλκανίσει τις μηχανές και της σχεδίασης, των κοu'φωμάτων, του εξοπλισμού δοκιμής και του συστήματος εξασφάλισης ποιότητας, ευπρόσδεκτοι πελάτες για να μας επισκεφτεί.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Tongxin

Αριθμός Υπαλλήλων : 65~75

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Να βουλκανίσει Tongxin Jiangyin το εργοστάσιο μηχανών (στο παρελθόν να βουλκανίσει Jiangyin εργοστάσιο μηχανών) βρίσκεται στην όμορφη ζώνη ανάπτυξης τριγώνων Jiangyin χρυσή στο Βορρά της πόλης Wuxi. Ιδρύθηκε το 1984, με 56 υπαλλήλους, 15 τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής, καλύπτοντας μια περιοχή 21000 τετραγωνικών μέτρων και σταθερού - προτέρημα 5,08 εκατομμύρια yuan. Είναι μια από τις επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με το βιομηχανικό γραφείο Jiangyin της επαρχίας Jiangsu. Τα κύρια προϊόντα μας είναι dgljl ηλεκτρικό vulcanizer ζωνών τύπων, djsl ηλεκτρικό vulcanizer υδρόψυξης ζωνών τύπων και vulcanizer, μέρη επισκευής. Οι δείκτες κύριων τεχνικοί και ποιότητας vulcanizer που παράγεται από την επιχείρηση είναι στενοί στο προηγμένο επίπεδο ξένων χωρών. Τα προϊόντα έχουν περάσει την επαρχιακή αξιολόγηση. Η επιχείρηση εφαρμόζει τα πρότυπα ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης is09001: το 2015, και οι πελάτες του είναι σε όλη τη χώρα. Έχει εκτιμηθεί ως υψηλής ποιότητας προϊόντα της πόλης για τρία διαδοχικά έτη, και ως σύμβαση και πίστωση της πόλης που κρατούν τη μονάδα για πέντε διαδοχικά έτη. Η επιχείρηση έχει ένα σύνολο ειδικού εξοπλισμού και σχεδίασης, προσαρτήματος, εξοπλισμού δοκιμής και συστήματος εξασφάλισης ποιότητας για την παραγωγή vulcanizer. Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

υπηρεσία της εταιρίας

Κίνα Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ομάδα επιχείρησης

Συμπεριλαμβανομένου του εμπορικού τμήματος, τμήμα τμημάτων τεχνολογίας και ποιοτικής διαχείρισης.

Η ομάδα παρέχει τις επαγγελματικές τεχνικές οδηγίες και απαντά στις ερωτήσεις των πελατών μέσα σε 24 ώρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu