Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒουλκανίζοντας Τύπος ζωνών μεταφορέων

Ελαφριά αυτόματη να βουλκανίσει πλήρης αυτόματη σταθερή απόδοση μηχανών

Ελαφριά αυτόματη να βουλκανίσει πλήρης αυτόματη σταθερή απόδοση μηχανών

  • Light Weight Automatic Vulcanizing Machine Full Automatic Stable Performance
 • Light Weight Automatic Vulcanizing Machine Full Automatic Stable Performance

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Tongxin
  Πιστοποίηση: IS0
  Αριθμό μοντέλου: Μη τυπικό

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα / Μονάδες
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπα συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, Paypal και MoneyGram
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρήση: Ένωση ζωνών Δύναμη (W): Σύμφωνα με το πρότυπο και το μέγεθος
  Η μέθοδος ψύξης: σύστημα υδρόψυξης Λέξεις-κλειδιά: Να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων εξοπλισμός
  Κύρια υλικό: υψηλής αντοχής κράμα αργιλίου
  Υψηλό φως:

  automatic vulcanizing machine

  ,

  hot vulcanising machine

  Μικρό μέγεθος και ελαφριά να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων DGLJL/DJSL μηχανή

   

  Χρήσεις:

   

  Να βουλκανίσει ταινιών θέρμανσης τύπων DGLJL ηλεκτρική μηχανή (εφεξής καλούμενη να βουλκανίσει τη μηχανή), μικρό μέγεθος, ελαφριά, συνηθισμένη τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ομοιόμορφη θερμοκρασία του καυτού πιάτου, ανεφοδιασμός συστημάτων πίεσης νερού (η ομοιόμορφη πίεση ο-1.8mpa, που εξοπλίζεται με τον ελαφρύ αυτόματο ηλεκτρονικό έλεγχο η σύνδεση μεταξύ του παραθύρου και του κύριου παραθύρου ελέγχου ολοκληρώνεται από την ενσωματωμένη σύνδεση και το καλώδιο πυρήνων. Είναι εύκολο να λειτουργήσει και αξιόπιστο. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλουργία, τα ορυχεία, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τους λιμένες, τα οικοδομικά υλικά, τις χημικές ουσίες, κ.λπ., και είναι ανθεκτικό στα διαβρωτικά μέταλλα. Ο καμβάς για το επικίνδυνο αέριο, η βουλκανισμένη κόλλα για το νάυλον και το σχοινί χάλυβα μεταφέρουν την ταινία, και τη βουλκανισμένη ένωση για τις ειδικές ταινίες απόδοσης όπως η αντιδιαβρωτική και αντίσταση θερμότητας.

  Η ποιότητα της ένωσης ταινιών έχει επιπτώσεις άμεσα στην αποδοτικότητα εργασίας και τη ζωή υπηρεσιών της ταινίας. Ειδικά οι μεγάλης απόστασης και υψηλής αντοχής ζώνες μεταφορέων είναι σημαντικότερες. Επομένως, η να βουλκανίσει ταινιών θέρμανσης τύπων DGLJL ηλεκτρική μηχανή είναι ένας αναπόφευκτος βοηθητικός εξοπλισμός στα μηχανήματα μεταφορών ταινιών.

   

  Τεχνικές παράμετροι:

   

  1. Πίεση θείωσης: 1.0-2.0mPa

  2, θερμοκρασία θείωσης: 145 ° Γ

  3, η διαφορά θερμοκρασίας επιφάνειας του βουλκανισμένου πίνακα: χώμα 3 ° Γ

  4, χρόνος θέρμανσης (κανονική θερμοκρασία σε 145 ° Γ) είναι όχι περισσότερο από 50min

  5, τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος 380V. 50Hz

  6, ηλεκτρική ενέργεια παραγωγής κιβωτίων ελέγχου, 36KW

  7, σειρά ρύθμισης θερμοκρασίας: 0 έως 200 ° Γ

  8, σειρά ρύθμισης συγχρονισμού: 0 ~ 99min

  9. Το χάσμα μεταξύ των ανώτερων και χαμηλότερων πιάτων θέρμανσης μετά από να πιέσει 0.8mpa είναι περισσότερο από 0.5mm.


  Η κύρια δομή:

  Vulcanizer έχει μια κύρια μηχανή (1. πλαίσιο . μηχανισμός στερέωσης 2 . κέρατο 3 . βίδα 4 . καρύδι 5 . πλυντήριο 6 9. αντιθερμική ασπίδα 10. ανώτερο πιάτο θέρμανσης . χαμηλότερο πιάτο θέρμανσης 14 15. Πιάτο πίεσης νερού) 7. Υψηλή μάνικα 8. Αντλία δοκιμής πίεσης 11. Δευτεροβάθμιο καλώδιο 12. Ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου 13. Αρχική σύνθεση καλωδίων.

  Vulcanizer εγκατάσταση:

   

  1. Ενώπιον της εγκατάστασης της μηχανής κτενίσματος, τα κύρια μέρη (όπως τα ηλεκτρικά πιάτα θέρμανσης, οι συσκευές πίεσης, τα ράφια, κ.λπ.) είναι ομοιόμορφα χωρισμένα και χωρισμένα, και vulcanizer μεταφέρεται προσωρινά στην περιοχή για την προσωρινή εγκατάσταση.

  2, κάθε χωριστός χωρισμός των μερών, είναι επίσης συχνά κινούμενα μέρη. Γενικά, τα βαρύτερα μέρη μπορούν να αντιμετωπιστούν από δύο ανθρώπους, έτσι είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει.

  3. Ενώπιον της εγκατάστασης, βρείτε μια πιό ευρύχωρη θέση στην εγκατάσταση του μεταφορέα ταινιών. Σε ισχύ αυτή η, όχι μόνο η αόριστη λειτουργούσα περιοχή και το διάστημα, αλλά και η τοποθέτηση της ταινίας και της καλωδίωσης δύναμης είναι κατάλληλες.

  4. Ενώπιον της εγκατάστασης, στη γραμμή εγκαταστάσεων μεταφορέων ζωνών, αποσυνθέστε τους ανώτερους κυλίνδρους και την οργάνωση μια λειτουργώντας πλατφόρμα στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 2. Εάν είναι κολλημένο στον τομέα, χρησιμοποιήστε έναν καμβά για να χτίσετε ένα προσωρινό αδιάβροχο υπόστεγο γύρω από την πλατφόρμα εργασίας.

  5. Εγκαταστήστε τα εργαλεία της να βουλκανίσει μηχανής, τα εργαλεία για τις ενώσεις ταινιών, τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ., και επιβεβαιώστε ότι τα κολλημένα του χωριού υλικά (όπως το λάστιχο κάλυψης, η κόλλα πυρήνων και η κόλλα) είναι εντός της περιόδου ισχύος, του κατασκευαστή και της ημερομηνίας παραγωγής.

   

  6. Η εγκατάσταση vulcanizer πραγματοποιείται ως εξής:

  (1) τοποθετήστε την ενιαία χαμηλότερη μηχανή στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 3

  (2) όπως φαίνεται στο σχήμα 4, τοποθετήστε αρχικά τη συσκευή πίεσης (πιάτο πίεσης νερού) στην τοποθετημένη χαμηλότερη μηχανή πλαισίων κατόπιν τοποθετήστε το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο σε το. Αφότου ευθυγραμμίζονται τα τρία, το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης καλύπτεται με την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη)

  Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου.

  (3) τοποθετήστε τις ενώσεις ταινιών που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία και έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία καλά και έχουν γεμίσει με το λαστιχένιο υλικό στο χαμηλότερο καυτό πιάτο μετά από να βρεί την κεντρική γραμμή, καθορίστε την ταινία και στις δύο πλευρές με το πιάτο σφιγκτηρών και το μηχανισμό στερέωσης. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 5

  (4), στην ένωση ταινιών. Τοποθετήστε την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη) στη θέση που αντιστοιχεί στο χαμηλότερο καυτό πιάτο, και τοποθετήστε έπειτα το ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης και τον πίνακα μόνωσης θερμότητας σε την στη διαταγή. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 6.

  Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου.

  (5) τοποθετήστε το ανώτερο πλαίσιο στον πίνακα μόνωσης θερμότητας όπως φαίνεται στο σχήμα 7, και ευθυγραμμίστε και ευθυγραμμίστε με το χαμηλότερο πλαίσιο.

  (6) σύμφωνα με το σχήμα 8, εγκαταστήστε τα μπουλόνια προ-σκλήρυνσης, τα πλυντήρια και τα καρύδια στις επιμηκυμένες τρύπες στα ανώτερα και χαμηλότερα πλαίσια, και σφίγξτε τα καρύδια με ένα γαλλικό κλειδί. Σε αυτό το σημείο, το κύριο μέρος vulcanizer εγκαθίσταται.

  (7) σύμφωνα με το σύκο 9, η γρήγορη ένωση του συστήματος αντλιών πίεσης συνδέεται με την τρύπα κολπίσκων νερού της συσκευής πίεσης, και το αρχικό καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος παρεμβάλλεται αντίστοιχα στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και ένα τέλος του δευτεροβάθμιου καλωδίου παρεμβάλλεται στο ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου θέρμανσης. Στην υποδοχή, το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στο καυτό πιάτο αντίστοιχο ένα από το θερμικό καλώδιο αντίστασης (ή θερμοηλεκτρικών ζευγών) παρεμβάλλεται στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στη θερμοκρασία μετρώντας την τρύπα του ηλεκτρικού πιάτου θέρμανσης. Αυτή τη στιγμή, το μοντάρισμα θείωσης ολοκληρώνεται, και η λειτουργία συγχρονισμού pressurization και της θέρμανσης προετοιμάζεται.

   

  Vulcanizer λειτουργικές διαδικασίες:

   

  1. Αρχική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 11, χαμηλότερη ένδειξη 2, σωλήνας 12, ένδειξη 3, χαμηλότερη τρέχουσα ένδειξη 13, αρχική ένδειξη 4, ανώτερη τρέχουσα ένδειξη 14, αυτόματος διακόπτης 5, ανώτερος διακόπτης ελέγχου πιάτων 15 θέρμανσης πιάτων θρυαλλίδων τελών θείωσης πιάτων δύναμης πιάτων διαρροής αέρα. Χρονικός μετρητής 6, ανώτερος μετρητής 16, χειρωνακτικός/αυτόματος διακόπτης 7, χαμηλότερος μετρητής 17, χρονικός διακόπτης 8, χαμηλότερος διακόπτης ελέγχου πιάτων 18, χαμηλότερη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πιάτων 9, ένδειξη 19, ανώτερη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πιάτων 10, ανώτερη ένδειξη 20 θερμοκρασίας πιάτων θερμοκρασίας πιάτων θείωσης τάσης θέρμανσης πιάτων, που στηρίζει τη βίδα

  2, επιλέγουν 6,7 που το ανώτερο δάχτυλο έθεσε τη ρύθμιση 15 θερμοκρασίας θείωσης (145 °C) καθορισμένος χρόνος εκμετάλλευσης θείωσης 17 τοποθετημένη (ΜΑΚΡΙΑ) θέση ανοίξτε τη δύναμη, φως 13. Κλείστε τα 14 και τα 10 διαβάζοντας τις ενδείξεις περιστραφείτε 5, 8, 10, 11 αντίστοιχα, αντίστοιχα, 6, το πράσινο φως 7 είναι ανοικτό. Χρησιμοποιήστε την αντλία δοκιμής για να εγχύσετε το νερό στο πιάτο πίεσης νερού για να θέσει την πίεση νερού. Όταν η θερμοκρασία φθάνει στην καθορισμένη αξία, 10, 11 φω'τα μακριά, 6, πράσινο φως 7 είναι κλειστά, το κόκκινο φως επάνω, όταν τα 6 και 7 κόκκινα φώτα είναι ανοικτά όλα, τίθεται 17 «» στη θέση. (Σε αυτό το σημείο, η θερμοκρασία είναι σταθερή μέχρι το τέλος της θείωσης) ο 15 προετοιμασμένος χρόνος, η δευτεροβάθμια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αυτόματα αποσυνδεμένος, 12 φωτεινά, και η θείωση τελειώνει. Εάν ένας μετρητής είναι χαλασμένος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θείωσης, μπορεί να περιστραφεί 6 στη χειρωνακτική θέση, και όλα τα όργανα δεν έχουν καμία επίδραση. Η θερμοκρασία καυτών πιάτων μπορεί να διαβαστεί από το θερμόμετρο υδραργύρου, και μπορεί να ελεγχθεί από 5, 8 για να διατηρήσει τη σταθερή θερμοκρασία, με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνοντας την εργασία θείωσης. Στη χειρωνακτική θέση, η προστασία διαρροής δεν λειτουργεί και το συνολικό στηρίζοντας καλώδιο πρέπει να είναι αξιόπιστο και ασφαλές.

   

  Συντήρηση και συντήρηση vulcanizer:

   

  1. Πριν τη χρήση, ελέγξτε την αντίσταση μόνωσης του καυτού πιάτου. Εάν είναι πάρα πολύ χαμηλό, πρέπει να ενεργοποιηθεί και ξηρός έως ότου φθάνει η αξία μόνωσης σε 50MΩ ή λιγότερων.

  2, στη χρήση της κίνησης στη διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή, εκπολιτισμένη λειτουργία

  3. Εάν εργάζεστε στον τομέα, πρέπει να έχετε την αξιόπιστη βροχή και τα αδιάβροχα μέσα να αποφύγετε επιρροή από τη βροχή και την υγρασία.

  4. Όταν η χρήση του μήκους της ολοκληρώνεται, πρέπει να τοποθετηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων όπου η κυκλοφορία αέρα, σχετική υγρασία είναι όχι περισσότερο από 85%, και δεν επηρεάζεται από τη βροχή. Ο κοιμώμενος ανατρέφεται κατωτέρω, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να τοποθετηθεί στο έδαφος.

  Πρόγραμμα/στοιχεία/πρότυπο

  Κολλητική ταινία

  πλάτος
  (χιλ.)

  προδιαγραφή

  Μέγεθος πιάτων θέρμανσης

  Πλάτος μήκους ×
  (χιλ.)

  Συνολική δύναμη
  (KW)
  Βαρέων βαρών
  (κλ)

  Διαστάσεις

  Ύψος πλάτους × μήκους ×
  (χιλ.)

  συνολικό βάρος
  (κλ)
  Συσκευή διαμόρφωσης
  Χειρωνακτική αντλία Ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου

  Txck-650

  DJSL/DGLJL-650

  650 650×830 830×820 9.8 56 1320×830×585 398 1 1
  650×1000 1000×820 11.8 66 1320×1000×585 460 1 1

  Txck-800

  DJSL/DGLJL-800

  800 800×830 830×995 11.89 70 1450×830×585 485 1 1
  800×1000 1000×995 14.4 79 1450×1000×585 550 1 1

  Txck-1000

  DJSL/DGLJL-1000

  1000 1000×830 830×1228 14.7 82 1700×830×585 556 1 1
  1000×1000 1000×1228 17.8 95 1700×1000×585 596 1 1

  Txck-1200

  DJSL/DGLJL-1200

  1200 1200×830 830×1431 17.2 96 1950×830×750 784 1 1
  1200×1000 1000×1431 20.7 113 1950×1000×750 900 1 1

  Txck-1400

  DJSL/DGLJL-1400

  1400 1400×830 830×1653 19.8 107 2150×830×900 857 1 1
  1400×1000 1000×1653 23.9 132 2150×1000×900 1080 1 1

  Txck-1600

  DJSL/DGLJL-1600

  1600 1600×830 830×1867 22.3 120 2380×830×900 1102 1 1
  1600×1000 1000×1867 27 146 2380×1000×900 1400 1 1

  Txck-1800

  DJSL/DGLJL-1800

  1800 1800×830 830×2079 24.9 137 2620×830×900 1247 1 1
  1800×1000 1000×2079 30. 164 2620×1000×900 1500 1 1

  Txck-2000

  Djsl/dgljl-2000

  2000 2000×830 830×2303 27.6 154 2830×830×900 1385 1 1
  2000×1000 1000×2303 33.2 182 2830×1000×900 1750 1 1

  Txck-2200

  DJSL/DGLJL-2200

  2200 2200×830 830×2478 29.7 165 2997×830×900 1446 1 1
  2200×1000 1000×2478 35.8 198 2997×1000×900 1800 1 1

  Ελαφριά αυτόματη να βουλκανίσει πλήρης αυτόματη σταθερή απόδοση μηχανών 0

  1.Frame

  2.clamping μηχανισμός

  3.horn

  4.screw

  5 .nut

  6. Πλυντήριο

  7. Υψηλή μάνικα

  8. Αντλία δοκιμής πίεσης

  ασπίδα 9 .heat

  10.upper πιάτο θέρμανσης

  11.Secondary καλώδιο

  12.Electric κιβώτιο ελέγχου

  13.Primary καλώδιο

  14.lower πιάτο θέρμανσης

  15.Water πιάτο πίεσης

   

  1. Ενώπιον της εγκατάστασης της μηχανής κτενίσματος, τα κύρια μέρη (όπως τα ηλεκτρικά πιάτα θεραπείας, οι συσκευές πίεσης, τα ράφια, κ.λπ.) είναι ομοιόμορφα χωρισμένα και χωρισμένα, και vulcanizer μεταφέρεται προσωρινά στην περιοχή για την προσωρινή εγκατάσταση.

  2. κάθε χωριστός χωρισμός των μερών, είναι επίσης συχνά κινούμενα μέρη. Το Generolly, τα βαρύτερα μέρη μπορεί να αντιμετωπιστεί από δύο ανθρώπους, έτσι είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει.

  3. Ενώπιον της εγκατάστασης, βρείτε μια πιό ευρύχωρη θέση στην εγκατάσταση του μεταφορέα ταινιών. Σε ισχύ αυτή η, όχι μόνο η αόριστη λειτουργούσα περιοχή και το διάστημα, αλλά και η τοποθέτηση της ταινίας και της καλωδίωσης δύναμης είναι κατάλληλες.

  4.Before η εγκατάσταση, στη γραμμή εγκαταστάσεων μεταφορέων ζωνών, αποσυνθέτει τους ανώτερους κυλίνδρους και την οργάνωση μια λειτουργώντας πλατφόρμα στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 2. Εάν είναι κολλημένο στον τομέα, χρησιμοποιήστε έναν καμβά για να χτίσετε ένα προσωρινό αδιάβροχο υπόστεγο γύρω από την πλατφόρμα εργασίας

  5.Install τα εργαλεία της να βουλκανίσουν μηχανής, τα εργαλεία για την ταινία ενώνουν, τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ., και επιβεβαιώνουν ότι τα κολλημένα του χωριού υλικά (όπως το λάστιχο κάλυψης, η κόλλα πυρήνων και η κόλλα) είναι εντός της περιόδου ισχύος, του κατασκευαστή και της ημερομηνίας παραγωγής.

   

  Ελαφριά αυτόματη να βουλκανίσει πλήρης αυτόματη σταθερή απόδοση μηχανών 1

  6. Η εγκατάσταση vulcanizer πραγματοποιείται ως εξής:

  (1) τοποθετήστε την ενιαία χαμηλότερη μηχανή στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 3

  (2) όπως φαίνεται στο σχήμα 4, τοποθετήστε αρχικά τη συσκευή πίεσης (πιάτο πίεσης νερού) στην τοποθετημένη χαμηλότερη μηχανή πλαισίων κατόπιν τοποθετήστε το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο σε το. Αφότου ευθυγραμμίζονται τα τρία, το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης καλύπτεται με την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη) Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου.

  (3) τοποθετήστε τις ενώσεις ταινιών που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία και έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία καλά και έχουν γεμίσει με το λαστιχένιο υλικό στο χαμηλότερο καυτό πιάτο μετά από να βρεί την κεντρική γραμμή, καθορίστε την ταινία και στις δύο πλευρές με το πιάτο σφιγκτηρών και το μηχανισμό στερέωσης. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 5

  (4) στην ένωση ταινιών. Τοποθετήστε την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη) στη θέση που αντιστοιχεί στο χαμηλότερο καυτό πιάτο, και τοποθετήστε έπειτα το ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης και τον πίνακα μόνωσης θερμότητας σε την στη διαταγή. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 6.

  Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου

  Ελαφριά αυτόματη να βουλκανίσει πλήρης αυτόματη σταθερή απόδοση μηχανών 2

  (5) τοποθετήστε το ανώτερο πλαίσιο στον πίνακα μόνωσης θερμότητας όπως φαίνεται στο σχήμα 7, και ευθυγραμμίστε και ευθυγραμμίστε με το χαμηλότερο πλαίσιο.

  (6) σύμφωνα με το σχήμα 8, εγκαταστήστε τα μπουλόνια προ-σκλήρυνσης, τα πλυντήρια και τα καρύδια στις επιμηκυμένες τρύπες στα ανώτερα και χαμηλότερα πλαίσια, και σφίγξτε τα καρύδια με ένα γαλλικό κλειδί. Σε αυτό το σημείο, το κύριο μέρος vulcanizer εγκαθίσταται.

  (7) σύμφωνα με το σύκο 9, η γρήγορη ένωση του συστήματος αντλιών πίεσης συνδέεται με την τρύπα κολπίσκων νερού της συσκευής πίεσης, και το αρχικό καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος παρεμβάλλεται αντίστοιχα στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και ένα τέλος του δευτεροβάθμιου καλωδίου παρεμβάλλεται στο ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου θέρμανσης. Στην υποδοχή, το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στο καυτό πιάτο αντίστοιχο ένα από το θερμικό καλώδιο αντίστασης (ή θερμοηλεκτρικών ζευγών) παρεμβάλλεται στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στη θερμοκρασία μετρώντας την τρύπα του ηλεκτρικού πιάτου θέρμανσης. Αυτή τη στιγμή, το μοντάρισμα θείωσης ολοκληρώνεται, και η λειτουργία συγχρονισμού pressurization και της θέρμανσης προετοιμάζεται.

  Συντήρηση και συντήρηση

  1. Πριν τη χρήση. ελέγξτε την αντίσταση μόνωσης του καυτού πιάτου. Εάν είναι πάρα πολύ χαμηλό, πρέπει να ενεργοποιηθεί και ξηρός έως ότου φθάνει η αξία μόνωσης σε 50MΩ ή λιγότερων.

  2. στη χρήση της κίνησης στη διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. εκπολιτισμένη λειτουργία

  3.If εργάζεστε στον τομέα, πρέπει να έχετε την αξιόπιστη βροχή και να ποτίσετε τα μέσα απόδειξης να αποφύγετε επιρροή από τη βροχή και την υγρασία.

  4.When που η χρήση του μήκους της ολοκληρώνεται. πρέπει να τοποθετηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων όπου η κυκλοφορία αέρα, σχετική υγρασία είναι όχι περισσότερο από 85%. και δεν επηρεάζεται από τη βροχή. Ο κοιμώμενος ανατρέφεται κατωτέρω, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να τοποθετηθεί στο έδαφος

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cai

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu