Αρχική Σελίδα Προϊόντανα βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων μηχανή

Οριζόντιος να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων λαστιχένιος να βουλκανίσει μηχανών εξοπλισμός

Οριζόντιος να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων λαστιχένιος να βουλκανίσει μηχανών εξοπλισμός

  • Horizontal Conveyor Belt Vulcanizing Machine Rubber Vulcanizing Equipment
 • Horizontal Conveyor Belt Vulcanizing Machine Rubber Vulcanizing Equipment

  Λεπτομέρειες:

  Μάρκα: Tongxin
  Πιστοποίηση: IS0

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα / Μονάδες
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπα συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, Paypal και MoneyGram
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  θερμοκρασία: 0-200℃ techincial μας: επαγγελματικό σχέδιο
  Δύναμη (W): Σύμφωνα με το πρότυπο και το μέγεθος Χρήση: Ένωση ζωνών
  Υψηλό φως:

  belt vulcanizing equipment

  ,

  rubber vulcanizing press machine

  Ειδικός εξοπλισμός για τη σύνδεση θείωσης της μεταβίβασης της μηχανής

  Η ηλεκτρική να βουλκανίσει ταινιών θέρμανσης μηχανή είναι ένας ειδικός εξοπλισμός για και των μηχανικών ενώσεων ταινιών. Αυτή η μηχανή αποτελείται από το ελαφρύ υλικό, μικρό μέγεθος κραμάτων αργιλίου, ελαφριά, συνηθισμένη τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ομοιόμορφη θερμοκρασία καυτών πιάτων, ομοιόμορφη πίεση που παρέχεται από το υδραυλικό σύστημα (1,0 ~ 2.0mpa), και εξοπλισμένος με το ελαφρύ αυτόματο υγρό κρύσταλλο το κιβώτιο ελέγχου θερμοκρασίας ψηφιακής επίδειξης, η σύνδεση μεταξύ του κιβωτίου ελέγχου θερμοκρασίας και ο οικοδεσπότης ολοκληρώνονται από το ενσωματωμένο βυσματωτό και multi-core καλώδιο, το οποίο είναι εύκολο να λειτουργηθεί και αξιόπιστο. Συγχρόνως, έχει τα χαρακτηριστικά γρήγορα να θερμάνει, την ομοιόμορφη θερμοκρασία και την υψηλή θερμική αποδοτικότητα. Είναι ένας ιδανικός συνδέοντας εξοπλισμός για τις μηχανικές ενώσεις λαστιχένιων ζωνών.
  Η ποιότητα της ένωσης ταινιών έχει επιπτώσεις άμεσα στην αποδοτικότητα εργασίας και η ζωή υπηρεσιών της ταινίας, ειδικά οι τρέχουσες μεγάλης απόστασης και υψηλής αντοχής ζώνες μεταφορέων είναι σημαντικότερη. Επομένως, ηλεκτρικά vulcanizers ταινιών θέρμανσης σειράς SD-τύπων του εμπορικού σήματος «Shandong Weiye» είναι τα τρέχοντα μηχανήματα μεταφορών ταινιών. Αναπόφευκτος βοηθητικός εξοπλισμός.

   

  Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως, και μπορεί να εφαρμοστεί στις ενώσεις μεταφορών των επιτόπιων κολλημένων μεταφορέων στη μεταλλουργία, τη χημική βιομηχανία, τα ορυχεία μετάλλων, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τους λιμένες, τις αποβάθρες, κ.λπ. Οι τεχνικές παράμετροι που παρέχονται από αυτήν την μηχανή και τη σωστή εφαρμογή της δύναμης ηλεκτρονόμων της βουλκανισμένης ταινίας είναι περισσότερο από 90%, όχι μόνο η ένωση είναι ομαλή, σχεδόν όπως την αρχική ζώνη, αλλά και μπορεί να μειώσει την ένδυση στον κύλινδρο και να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του μεταφορέα και του λαστιχένιου μεταφορέα

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα:
  1. Να βουλκανίσει του εργοστασίου μας η μηχανή και επισκευή της μηχανής υιοθετεί μια μοναδική διαδικασία και μια μοναδική τεχνολογία του πλήρης-αυτόματου συστήματος ελέγχου ψηφιακής επίδειξης ακρίβειας. Ολόκληρη η μηχανή είναι ελαφριά και 1/3 αναπτήρας από αρχική. Αξιόπιστος και ανθεκτικός. Υπερβαίνει το προηγμένο επίπεδο εσωτερικών και ξένων αντίστοιχων.
  Δεύτερον, τα ανώτερα και χαμηλότερα πιάτα θέρμανσης
  Υψηλής ποιότητας υλικά κραμάτων αργιλίου αγορών, επίλεκτο Alcoa 7075 υψηλής αντοχής πιάτο αργιλίου αεροπορίας, που καθαρίζεται με την ειδική διαδικασία, τα χαρακτηριστικά του:
  1. Το μικρό μέγεθος, ελαφρύς που μειώνεται από τη μισή, μικρή κατανάλωση ενέργειας, γρήγορη άνοδος θερμοκρασίας, η ολόκληρη επιφάνεια πινάκων είναι αρκετά εύκαμπτο μετά από να θερμάνει, και είναι πιό στενό στην ταινία από τη συμβατική μηχανή. Διά την πίεση 1.5mpa, η παράλληλη συμπίεσή της δεν είναι μεγαλύτερη από οι συμβατικές μηχανές 0.03mm γενικά δεν έχουν αυτήν την ικανότητα.
  2. Η θέρμανση σε κάθε σημείο των ανώτερων και χαμηλότερων πιάτων θέρμανσης είναι ομοιόμορφη. Μετά από να εισαγάγει το στάδιο συντήρησης θερμότητας για 10 λεπτά, η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των σημείων στην επιφάνεια εργασίας είναι μόνο ± 3 ℃ ~ 4 ℃, το οποίο υπερβαίνει το διεθνές πρότυπο.
  3. Ο χρόνος από την κανονική θερμοκρασία στη θερμοκρασία θείωσης (145 ℃) είναι λιγότερο από 25min, η δύναμη είναι κατά το ήμισυ χαμηλότερη από την ίδια βιομηχανία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και την ενέργεια - η επίδραση αποταμίευσης είναι καλή.
  4. Η βουλκανισμένη κόλλα επισκευάζεται ή επισκευάζεται κάποτε, και το κολλημένο μέρος είναι επίπεδο, ομαλός, και η σταθερότητα δεν είναι κανένας διαφορετικός από την αρχική ζώνη.
  5. Το στρώμα θέρμανσης και το στρώμα σάντουιτς είναι τριάδα, με την απλή δομή και την εύκολη εγκατάσταση.
  Τρίτον, υδρόψυξη:
  Το στρώμα θέρμανσης είναι εξοπλισμένο με τη διεθνή προηγμένη συσκευή κυκλοφορίας ΣΥΝΕΧΟΥΣ υδρόψυξης. Γρήγορα δροσερό από 145 ° Γ σε 70 ° Γ, διαρκεί μόνο 5 λεπτά για να επιταχύνει τη συνδέοντας διαδικασία, να βελτιώσει τη δύναμη της ένωσης ζωνών και να διατηρήσει την ένωση ζωνών.
  Τέταρτο, η λαβή:
  Η λαβή έχει τα χαρακτηριστικά της μαλακής σύνδεσης SD, δεν είναι καυτή κατά τη διάρκεια της υψηλής θερμοκρασίας λειτουργίας, η εμφάνιση είναι χρώμιο που καλύπτεται, φωτεινό και όμορφο, μικρό και έξοχο.
  Πέντε, πιάτο υδραυλικής πίεσης:
  1. Το πιάτο υδραυλικής πίεσης καθαρίζεται από τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία. Λόγω της ειδικής δομής, η γενική πίεση είναι ομοιόμορφες, και πολυάριθμες υψηλές δοκιμές. Το πιάτο υδραυλικής πίεσης έχει περάσει 1.875mpa, υψηλή δοκιμή 30min χωρίς διαρροή, που υπερβαίνει τα διεθνή πρότυπα.
  2. Το πιάτο πίεσης νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την πίεση νερού και για την πίεση αέρα.
  Έξι, το ηλεκτροφόρο καλώδιο στο βούλωμα:
  Η γραμμή προμήθειας δύναμης υιοθετεί ένα ειδικό ενσωματωμένο πέντε-πυρήνας επίπεδο βούλωμα, που αλλάζει τα μειονεκτήματα του συμβατικού πολλαπλών γραμμών πολυ-βουλώματος, και απλοποιεί αληθινά την ολοκλήρωση της γραμμής.
  7. Πλήρως αυτόματο ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου:
  1. Τα ηλεκτρικά συστατικά του πλήρης-αυτόματου ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου επιλέγονται από την εταιρία της Panasonic της Ιαπωνίας. Η υγρή ψηφιακή επίδειξη κρυστάλλου είναι ένα διαισθητικό όργανο με την καλή ποιότητα και τη διάρκεια. Η ψηφιακή και επίδειξη δεικτών, ο προετοιμασμένοι χρόνος θείωσης και η θερμοκρασία, η ολόκληρη διαδικασία θείωσης είναι πλήρως αυτόματη λειτουργία, το φως προειδοποίησης είναι ανοικτό, και η εργασία ολοκληρώνεται αυτόματα.
  2. Το πλήρως αυτοματοποιημένο κιβώτιο ελέγχου θερμοκρασίας LCD ψηφιακό είναι έξοχο στην εμφάνιση, συμπαγές και έξοχο, και υιοθετεί μια προηγμένη κάθετη αδιάβροχη τεχνολογία διπλός-στρώματος. Η dust-proof και αδιάβροχη ενσωματωμένη κάλυψη μπορεί να προσαρμοστεί στην εργασία στο σκληρό καιρό όπως η άμμος, η βροχή, και ο καυτός ήλιος.
  3. Εξοπλισμένος με τον αυτόματο διακόπτη διαρροής για την απόδοση προστασίας διαρροής υπερφόρτωσης και βραχυκυκλώματος για να εξασφαλίσει προσωπική ασφάλεια.
  4. Λόγω του ολοκληρωμένου κυκλώματος, των αυτόματων διαδικασιών λειτουργίας, και των ενοποιημένων βουλωμάτων και των υποδοχών, το ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις να βουλκανίσει μηχανές και επισκευή των μηχανών στο εργοστάσιό μας. Οι συμβατικές μηχανές δεν έχουν αυτήν την απόδοση.
  Οκτώ, ράβδος δεσμών, καρύδι:
  Οι ράβδοι δεσμών και τα καρύδια αποτελούνται από το υλικό υψηλός-χάλυβα, το οποίο είναι ελαφρύ σε βάρος, μεγάλο στη δύναμη και εύκολο να λειτουργηθεί.

  Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και λειτουργίας, υπόκειται στον κλονισμό δόνησης και άλλες συνδυασμένες δυνάμεις, ο οποίος αναγκάζουν τα μέρη για να διαμορφώσουν τα χάσματα και να προκαλέσουν την ένδυση. Οι παραδοσιακές μέθοδοι επισκευής περιλαμβάνουν την εμφάνιση, το θερμικό ψεκασμό, και το βούρτσισμα. Εντούτοις, διάφορες μέθοδοι έχουν ορισμένα μειονεκτήματα: η εμφάνιση θα αναγκάσει την επιφάνεια του μέρους για να φθάσει πολύ σε έναν υψηλής θερμοκρασίας, αναγκάζοντας το μέρος για να παραμορφώσει ή να ραγίσει, έχοντας επιπτώσεις στη διαστατική ακρίβεια και την κανονική χρήση. Μπορεί επίσης να προκαλέσει το σπάσιμο όταν είναι αυστηρό αν και το πέρασμα βουρτσών δεν έχει καμία θερμική επιρροή, το πάχος του διασχίζοντας στρώματος δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ παχύ, η ρύπανση είναι σοβαρή, και η εφαρμογή είναι επίσης πολύ περιορισμένη.
  Επειδή το υλικό είναι μια «μεταβλητή» σχέση, όταν προσκρούει μια εξωτερική δύναμη στο υλικό, το υλικό θα παραμορφώσει και θα απορροφήσει την εξωτερική δύναμη, και θα επεκταθεί και θα συμβληθεί με την επέκταση ή τη συστολή του ρουλεμάν ή άλλων συστατικών, διατηρώντας πάντα μια σφιχτή τακτοποίηση με τα συστατικά, που μειώνουν την πιθανότητα της ένδυσης. Για τη φθορά λόγω χρήσης μεγάλης κλίμακας vulcanizers, «οι φόρμες» ή τα «ταιριάζοντας με μέρη» μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να επισκευάσουν το χαλασμένο εξοπλισμό επιτόπιο, αποφεύγοντας τη γενική αποσύνθεση του εξοπλισμού, μεγιστοποιώντας το συστατικό μέγεθος και καλύπτοντας τις απαιτήσεις παραγωγής και λειτουργίας του εξοπλισμού.

   

  Λειτουργικές διαδικασίες:
  1. Δώστε προσοχή στη θερμοκρασία του καυτού πιάτου κατά τον προθέρμανση. Εάν αποτυγχάνει να καλύψει τις απαιτήσεις, πρέπει να ρυθμιστεί κάτω από την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού.
  2. Πριν από το πείραμα, ο έλεγχος εάν η απαραίτητη κλίμακα επιτυγχάνεται στη δεξαμενή καυσίμων, και ανοίγει έπειτα τη μηχανή για να ελέγξει εάν τα μέρη λειτουργούν κανονικά και η στήλη (πιάτο πλαισίων) είναι λαδωμένοι.
  3. Κατά την τοποθέτηση της φόρμας μεταξύ των καυτών πιάτων, αποτρέψτε τα εγκαύματα ή τα ατυχήματα συντριβής. Μην βάλτε τη φόρμα στη φόρμα όταν αυξάνεται το καυτό πιάτο.
  4. Αφότου φορτώνεται η φόρμα, το πιάτο πρέπει να τοποθετηθεί στη μέση, και το πρόσωπο πρέπει να σταθεί στο κέντρο του πίνακα λειτουργίας. Όταν η απαραίτητη πίεση επιτυγχάνεται αφότου κλείνουν τη φόρμα, η μηχανή πρέπει να κλειθεί. Εάν αποτυγχάνει να καλύψει τις απαιτήσεις, παρακαλώ ζητήστε από τον εκπαιδευτικό για να το ρυθμίσετε.
  5. Χρησιμοποιήστε τους γάντζους σιδήρου για να αποτρέψετε τη συντριβή φορμών. Όταν τη φόρμα ανοίγουν, το προϊόν κολλά στη φόρμα. Να είστε προσεκτικός κατά χτυπώντας στο εργαλείο ανοίγματος φορμών για να αποτρέψει τη φόρμα από την πτώση ή να βλάψει τα πόδια σας.
  6. Εάν η μηχανή αποτυγχάνει, πρέπει αμέσως να κόψετε τη δύναμη και να την εκθέσετε στο δάσκαλο. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να αποσυνθέσει όλα τα μέρη χωρίς άδεια.

  Πρόγραμμα/στοιχεία/πρότυπο

  Κολλητική ταινία

  πλάτος
  (χιλ.)

  προδιαγραφή

  Μέγεθος πιάτων θέρμανσης

  Πλάτος μήκους ×
  (χιλ.)

  Συνολική δύναμη
  (KW)
  Βαρέων βαρών
  (κλ)

  Διαστάσεις

  Ύψος πλάτους × μήκους ×
  (χιλ.)

  συνολικό βάρος
  (κλ)
  Συσκευή διαμόρφωσης
  Χειρωνακτική αντλία Ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου

  Txck-650

  DJSL/DGLJL-650

  650 650×830 830×820 9.8 56 1320×830×585 398 1 1
  650×1000 1000×820 11.8 66 1320×1000×585 460 1 1

  Txck-800

  DJSL/DGLJL-800

  800 800×830 830×995 11.89 70 1450×830×585 485 1 1
  800×1000 1000×995 14.4 79 1450×1000×585 550 1 1

  Txck-1000

  DJSL/DGLJL-1000

  1000 1000×830 830×1228 14.7 82 1700×830×585 556 1 1
  1000×1000 1000×1228 17.8 95 1700×1000×585 596 1 1

  Txck-1200

  DJSL/DGLJL-1200

  1200 1200×830 830×1431 17.2 96 1950×830×750 784 1 1
  1200×1000 1000×1431 20.7 113 1950×1000×750 900 1 1

  Txck-1400

  DJSL/DGLJL-1400

  1400 1400×830 830×1653 19.8 107 2150×830×900 857 1 1
  1400×1000 1000×1653 23.9 132 2150×1000×900 1080 1 1

  Txck-1600

  DJSL/DGLJL-1600

  1600 1600×830 830×1867 22.3 120 2380×830×900 1102 1 1
  1600×1000 1000×1867 27 146 2380×1000×900 1400 1 1

  Txck-1800

  DJSL/DGLJL-1800

  1800 1800×830 830×2079 24.9 137 2620×830×900 1247 1 1
  1800×1000 1000×2079 30. 164 2620×1000×900 1500 1 1

  Txck-2000

  Djsl/dgljl-2000

  2000 2000×830 830×2303 27.6 154 2830×830×900 1385 1 1
  2000×1000 1000×2303 33.2 182 2830×1000×900 1750 1 1

  Txck-2200

  DJSL/DGLJL-2200

  2200 2200×830 830×2478 29.7 165 2997×830×900 1446 1 1
  2200×1000 1000×2478 35.8 198 2997×1000×900 1800 1 1

  Οριζόντιος να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων λαστιχένιος να βουλκανίσει μηχανών εξοπλισμός 0

  1.Frame

  2.clamping μηχανισμός

  3.horn

  4.screw

  5 .nut

  6. Πλυντήριο

  7. Υψηλή μάνικα

  8. Αντλία δοκιμής πίεσης

  ασπίδα 9 .heat

  10.upper πιάτο θέρμανσης

  11.Secondary καλώδιο

  12.Electric κιβώτιο ελέγχου

  13.Primary καλώδιο

  14.lower πιάτο θέρμανσης

  15.Water πιάτο πίεσης

   

  1. Ενώπιον της εγκατάστασης της μηχανής κτενίσματος, τα κύρια μέρη (όπως τα ηλεκτρικά πιάτα θεραπείας, οι συσκευές πίεσης, τα ράφια, κ.λπ.) είναι ομοιόμορφα χωρισμένα και χωρισμένα, και vulcanizer μεταφέρεται προσωρινά στην περιοχή για την προσωρινή εγκατάσταση.

  2. κάθε χωριστός χωρισμός των μερών, είναι επίσης συχνά κινούμενα μέρη. Το Generolly, τα βαρύτερα μέρη μπορεί να αντιμετωπιστεί από δύο ανθρώπους, έτσι είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει.

  3. Ενώπιον της εγκατάστασης, βρείτε μια πιό ευρύχωρη θέση στην εγκατάσταση του μεταφορέα ταινιών. Σε ισχύ αυτή η, όχι μόνο η αόριστη λειτουργούσα περιοχή και το διάστημα, αλλά και η τοποθέτηση της ταινίας και της καλωδίωσης δύναμης είναι κατάλληλες.

  4.Before η εγκατάσταση, στη γραμμή εγκαταστάσεων μεταφορέων ζωνών, αποσυνθέτει τους ανώτερους κυλίνδρους και την οργάνωση μια λειτουργώντας πλατφόρμα στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 2. Εάν είναι κολλημένο στον τομέα, χρησιμοποιήστε έναν καμβά για να χτίσετε ένα προσωρινό αδιάβροχο υπόστεγο γύρω από την πλατφόρμα εργασίας

  5.Install τα εργαλεία της να βουλκανίσουν μηχανής, τα εργαλεία για την ταινία ενώνουν, τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ., και επιβεβαιώνουν ότι τα κολλημένα του χωριού υλικά (όπως το λάστιχο κάλυψης, η κόλλα πυρήνων και η κόλλα) είναι εντός της περιόδου ισχύος, του κατασκευαστή και της ημερομηνίας παραγωγής.

   

  Οριζόντιος να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων λαστιχένιος να βουλκανίσει μηχανών εξοπλισμός 1

  6. Η εγκατάσταση vulcanizer πραγματοποιείται ως εξής:

  (1) τοποθετήστε την ενιαία χαμηλότερη μηχανή στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 3

  (2) όπως φαίνεται στο σχήμα 4, τοποθετήστε αρχικά τη συσκευή πίεσης (πιάτο πίεσης νερού) στην τοποθετημένη χαμηλότερη μηχανή πλαισίων κατόπιν τοποθετήστε το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο σε το. Αφότου ευθυγραμμίζονται τα τρία, το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης καλύπτεται με την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη) Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου.

  (3) τοποθετήστε τις ενώσεις ταινιών που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία και έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία καλά και έχουν γεμίσει με το λαστιχένιο υλικό στο χαμηλότερο καυτό πιάτο μετά από να βρεί την κεντρική γραμμή, καθορίστε την ταινία και στις δύο πλευρές με το πιάτο σφιγκτηρών και το μηχανισμό στερέωσης. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 5

  (4) στην ένωση ταινιών. Τοποθετήστε την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη) στη θέση που αντιστοιχεί στο χαμηλότερο καυτό πιάτο, και τοποθετήστε έπειτα το ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης και τον πίνακα μόνωσης θερμότητας σε την στη διαταγή. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 6.

  Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου

  Οριζόντιος να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων λαστιχένιος να βουλκανίσει μηχανών εξοπλισμός 2

  (5) τοποθετήστε το ανώτερο πλαίσιο στον πίνακα μόνωσης θερμότητας όπως φαίνεται στο σχήμα 7, και ευθυγραμμίστε και ευθυγραμμίστε με το χαμηλότερο πλαίσιο.

  (6) σύμφωνα με το σχήμα 8, εγκαταστήστε τα μπουλόνια προ-σκλήρυνσης, τα πλυντήρια και τα καρύδια στις επιμηκυμένες τρύπες στα ανώτερα και χαμηλότερα πλαίσια, και σφίγξτε τα καρύδια με ένα γαλλικό κλειδί. Σε αυτό το σημείο, το κύριο μέρος vulcanizer εγκαθίσταται.

  (7) σύμφωνα με το σύκο 9, η γρήγορη ένωση του συστήματος αντλιών πίεσης συνδέεται με την τρύπα κολπίσκων νερού της συσκευής πίεσης, και το αρχικό καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος παρεμβάλλεται αντίστοιχα στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και ένα τέλος του δευτεροβάθμιου καλωδίου παρεμβάλλεται στο ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου θέρμανσης. Στην υποδοχή, το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στο καυτό πιάτο αντίστοιχο ένα από το θερμικό καλώδιο αντίστασης (ή θερμοηλεκτρικών ζευγών) παρεμβάλλεται στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στη θερμοκρασία μετρώντας την τρύπα του ηλεκτρικού πιάτου θέρμανσης. Αυτή τη στιγμή, το μοντάρισμα θείωσης ολοκληρώνεται, και η λειτουργία συγχρονισμού pressurization και της θέρμανσης προετοιμάζεται.

  Συντήρηση και συντήρηση

  1. Πριν τη χρήση. ελέγξτε την αντίσταση μόνωσης του καυτού πιάτου. Εάν είναι πάρα πολύ χαμηλό, πρέπει να ενεργοποιηθεί και ξηρός έως ότου φθάνει η αξία μόνωσης σε 50MΩ ή λιγότερων.

  2. στη χρήση της κίνησης στη διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. εκπολιτισμένη λειτουργία

  3.If εργάζεστε στον τομέα, πρέπει να έχετε την αξιόπιστη βροχή και να ποτίσετε τα μέσα απόδειξης να αποφύγετε επιρροή από τη βροχή και την υγρασία.

  4.When που η χρήση του μήκους της ολοκληρώνεται. πρέπει να τοποθετηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων όπου η κυκλοφορία αέρα, σχετική υγρασία είναι όχι περισσότερο από 85%. και δεν επηρεάζεται από τη βροχή. Ο κοιμώμενος ανατρέφεται κατωτέρω, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να τοποθετηθεί στο έδαφος

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cai

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu