Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΝα βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων εργαλεία

Να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων υψηλής αποδοτικότητας χαμηλής ισχύος κατανάλωση εργαλείων

Να βουλκανίσει ζωνών μεταφορέων υψηλής αποδοτικότητας χαμηλής ισχύος κατανάλωση εργαλείων

  • High Efficiency Conveyor Belt Vulcanizing Tools Low Power Consumption
 • High Efficiency Conveyor Belt Vulcanizing Tools Low Power Consumption

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Tongxin
  Πιστοποίηση: IS0
  Αριθμό μοντέλου: Μη τυπικό

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα / Μονάδες
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπα συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, Paypal και MoneyGram
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Φάσμα θερμοκρασιών: 0-300 Τάση: AC380
  Τρέχουσα: 12.6-46A Εξουσία: 5.5-20KW
  Υψηλό φως:

  vulcanizing tools and equipments

  ,

  conveyor belt repair tools

  Water-cooling πωλήσεων εργοστασίων άμεση να βουλκανίσει μηχανή μικρή σε μέγεθος, φως σε βάρος, κοινή τριφασική κύρια δομή δύναμης suThe:

  03.jpg

  Vulcanizer έχει μια κύρια μηχανή (1. πλαίσιο . μηχανισμός στερέωσης 2 . κέρατο 3 . βίδα 4 . καρύδι 5 . πλυντήριο 6 9. αντιθερμική ασπίδα 10. ανώτερο πιάτο θέρμανσης . χαμηλότερο πιάτο θέρμανσης 14 15. Πιάτο πίεσης νερού) 7. Υψηλή μάνικα 8. Αντλία δοκιμής πίεσης 11. Δευτεροβάθμιο καλώδιο 12. Ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου 13. Αρχική σύνθεση καλωδίων.

  Vulcanizer εγκατάσταση:

  1. Ενώπιον της εγκατάστασης της μηχανής κτενίσματος, τα κύρια μέρη (όπως τα ηλεκτρικά πιάτα θέρμανσης, οι συσκευές πίεσης, τα ράφια, κ.λπ.) είναι ομοιόμορφα χωρισμένα και χωρισμένα, και vulcanizer μεταφέρεται προσωρινά στην περιοχή για την προσωρινή εγκατάσταση.

  2, κάθε χωριστός χωρισμός των μερών, είναι επίσης συχνά κινούμενα μέρη. Γενικά, τα βαρύτερα μέρη μπορούν να αντιμετωπιστούν από δύο ανθρώπους, έτσι είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει.

  3. Ενώπιον της εγκατάστασης, βρείτε μια πιό ευρύχωρη θέση στην εγκατάσταση του μεταφορέα ταινιών. Σε ισχύ αυτή η, όχι μόνο η αόριστη λειτουργούσα περιοχή και το διάστημα, αλλά και η τοποθέτηση της ταινίας και της καλωδίωσης δύναμης είναι κατάλληλες.

  4. Ενώπιον της εγκατάστασης, στη γραμμή εγκαταστάσεων μεταφορέων ζωνών, αποσυνθέστε τους ανώτερους κυλίνδρους και την οργάνωση μια λειτουργώντας πλατφόρμα στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 2. Εάν είναι κολλημένο στον τομέα, χρησιμοποιήστε έναν καμβά για να χτίσετε ένα προσωρινό αδιάβροχο υπόστεγο γύρω από την πλατφόρμα εργασίας.

  5. Εγκαταστήστε τα εργαλεία της να βουλκανίσει μηχανής, τα εργαλεία για τις ενώσεις ταινιών, τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ., και επιβεβαιώστε ότι τα κολλημένα του χωριού υλικά (όπως το λάστιχο κάλυψης, η κόλλα πυρήνων και η κόλλα) είναι εντός της περιόδου ισχύος, του κατασκευαστή και της ημερομηνίας παραγωγής.

  04.jpg

  6. Η εγκατάσταση vulcanizer πραγματοποιείται ως εξής:

  (1) τοποθετήστε την ενιαία χαμηλότερη μηχανή στη μορφή που παρουσιάζεται στο σχήμα 3

  (2) όπως φαίνεται στο σχήμα 4, τοποθετήστε αρχικά τη συσκευή πίεσης (πιάτο πίεσης νερού) στην τοποθετημένη χαμηλότερη μηχανή πλαισίων κατόπιν τοποθετήστε το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο σε το. Αφότου ευθυγραμμίζονται τα τρία, το χαμηλότερο ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης καλύπτεται με την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη)

  Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου.

  (3) τοποθετήστε τις ενώσεις ταινιών που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία και έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία καλά και έχουν γεμίσει με το λαστιχένιο υλικό στο χαμηλότερο καυτό πιάτο μετά από να βρεί την κεντρική γραμμή, καθορίστε την ταινία και στις δύο πλευρές με το πιάτο σφιγκτηρών και το μηχανισμό στερέωσης. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 5

  (4), στην ένωση ταινιών. Τοποθετήστε την πλαστική ταινία (ή talcum τη σκόνη) στη θέση που αντιστοιχεί στο χαμηλότερο καυτό πιάτο, και τοποθετήστε έπειτα το ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης και τον πίνακα μόνωσης θερμότητας σε την στη διαταγή. Η μορφή της παρουσιάζεται στο σχήμα 6.

  Σημείωση: Όταν πολλαπλάσια vulcanizers λειτουργούν παράλληλα, ένα λεπτό μεταλλικό πιάτο με ένα μήκος ραφών 0.2x50x τοποθετείται στην ένωση του χαμηλότερου ηλεκτρικού πιάτου.

  (5) τοποθετήστε το ανώτερο πλαίσιο στον πίνακα μόνωσης θερμότητας όπως φαίνεται στο σχήμα 7, και ευθυγραμμίστε και ευθυγραμμίστε με το χαμηλότερο πλαίσιο.

  (6) σύμφωνα με το σχήμα 8, εγκαταστήστε τα μπουλόνια προ-σκλήρυνσης, τα πλυντήρια και τα καρύδια στις επιμηκυμένες τρύπες στα ανώτερα και χαμηλότερα πλαίσια, και σφίγξτε τα καρύδια με ένα γαλλικό κλειδί. Σε αυτό το σημείο, το κύριο μέρος vulcanizer εγκαθίσταται.

  (7) σύμφωνα με το σύκο 9, η γρήγορη ένωση του συστήματος αντλιών πίεσης συνδέεται με την τρύπα κολπίσκων νερού της συσκευής πίεσης, και το αρχικό καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος παρεμβάλλεται αντίστοιχα στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και ένα τέλος του δευτεροβάθμιου καλωδίου παρεμβάλλεται στο ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου θέρμανσης. Στην υποδοχή, το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στο καυτό πιάτο αντίστοιχο ένα από το θερμικό καλώδιο αντίστασης (ή θερμοηλεκτρικών ζευγών) παρεμβάλλεται στην υποδοχή του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου θέρμανσης, και το άλλο τέλος παρεμβάλλεται στη θερμοκρασία μετρώντας την τρύπα του ηλεκτρικού πιάτου θέρμανσης. Αυτή τη στιγμή, η εγκατάσταση θείωσης ολοκληρώνεται, και η λειτουργία συγχρονισμού pressurization και της θέρμανσης προετοιμάζεται.

  QQ 截图 20180822171758.jpg

  Vulcanizer λειτουργικές διαδικασίες:

  12.jpg

  1. Αρχική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 11, χαμηλότερη ένδειξη 2, σωλήνας 12, ένδειξη 3, χαμηλότερη τρέχουσα ένδειξη 13, αρχική ένδειξη 4, ανώτερη τρέχουσα ένδειξη 14, αυτόματος διακόπτης 5, ανώτερος διακόπτης ελέγχου πιάτων 15 θέρμανσης πιάτων θρυαλλίδων τελών θείωσης πιάτων δύναμης πιάτων διαρροής αέρα. Χρονικός μετρητής 6, ανώτερος μετρητής 16, χειρωνακτικός/αυτόματος διακόπτης 7, χαμηλότερος μετρητής 17, χρονικός διακόπτης 8, χαμηλότερος διακόπτης ελέγχου πιάτων 18, χαμηλότερη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πιάτων 9, ένδειξη 19, ανώτερη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πιάτων 10, ανώτερη ένδειξη 20 θερμοκρασίας πιάτων θερμοκρασίας πιάτων θείωσης τάσης θέρμανσης πιάτων, που στηρίζει τη βίδα

  13.jpg2, σχηματίζουν 6,7 που το ανώτερο δάχτυλο έθεσε τη ρύθμιση 15 θερμοκρασίας θείωσης (145 ° Γ) καθορισμένος χρόνος εκμετάλλευσης θείωσης 17 τοποθετημένη (ΜΑΚΡΙΑ) θέση ανοίξτε τη δύναμη, 13 φωτεινά. Κλείστε τα 14 και τα 10 διαβάζοντας τις ενδείξεις περιστραφείτε 5, 8, 10, 11 αντίστοιχα, αντίστοιχα, 6, το πράσινο φως 7 είναι ανοικτό. Χρησιμοποιήστε την αντλία δοκιμής για να εγχύσετε το νερό στο πιάτο πίεσης νερού για να θέσει την πίεση νερού. Όταν η θερμοκρασία φθάνει στην καθορισμένη αξία, 10, 11 φω'τα μακριά, 6, πράσινο φως 7 είναι κλειστά, το κόκκινο φως επάνω, όταν τα 6 και 7 κόκκινα φώτα είναι ανοικτά όλα, τίθεται 17 «» στη θέση. (Σε αυτό το σημείο, η θερμοκρασία είναι σταθερή μέχρι το τέλος της θείωσης) ο 15 προετοιμασμένος χρόνος, η δευτεροβάθμια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αυτόματα αποσυνδεμένος, 12 φωτεινά, και η θείωση τελειώνει. Εάν ένας μετρητής είναι χαλασμένος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θείωσης, μπορεί να περιστραφεί 6 στη χειρωνακτική θέση, και όλα τα όργανα δεν έχουν καμία επίδραση. Η θερμοκρασία καυτών πιάτων μπορεί να διαβαστεί από το θερμόμετρο υδραργύρου, και μπορεί να ελεγχθεί από 5, 8 για να διατηρήσει τη σταθερή θερμοκρασία, με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνοντας την εργασία θείωσης. Στη χειρωνακτική θέση, η προστασία διαρροής δεν λειτουργεί και το συνολικό στηρίζοντας καλώδιο πρέπει να είναι αξιόπιστο και ασφαλές.

  Συντήρηση και συντήρηση vulcanizer:

  1. Πριν τη χρήση, ελέγξτε την αντίσταση μόνωσης του καυτού πιάτου. Εάν είναι πάρα πολύ χαμηλό, πρέπει να ενεργοποιηθεί και ξηρός έως ότου φθάνει η αξία μόνωσης σε 50MΩ ή λιγότερων.

  2, στη χρήση της κίνησης στη διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή, εκπολιτισμένη λειτουργία

  3. Εάν εργάζεστε στον τομέα, πρέπει να έχετε την αξιόπιστη βροχή και τα αδιάβροχα μέσα να αποφύγετε επιρροή από τη βροχή και την υγρασία.

  4. Όταν η χρήση του μήκους της ολοκληρώνεται, πρέπει να τοποθετηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων όπου η κυκλοφορία αέρα, σχετική υγρασία είναι όχι περισσότερο από 85%, και δεν επηρεάζεται από τη βροχή. Ο κοιμώμενος ανατρέφεται κατωτέρω, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να τοποθετηθεί στο έδαφος.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cai

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 21, κεντρική οδός Hetang, πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu